Nordpeis Salzburg S

3 220,00 

Salzburg S on Nordpeisin takkamalliston lippulaiva, joka yhdistää varaavan takan toiminnallisuudet skandinaaviseen tyyliin. Salzburg S on perinteistä varaavaa takkaa pienempi ja kevyempi, eli se on niin sanotusti varaava kevyttakka. Se lämpiää nopeammin keveytensä ansiosta, mutta lämmittää silti pitkään verrattuna esimerkiksi kiertoilmatakkoihin.

Monesti varaavat takat mielletään isoiksi ja painaviksi lämmöntuottajiksi, jotka vaativat runsaasti tilaa ja huolenpitoa, mutta Salzburg S on tehty nimenomaan vastaamaan kasvanutta tarvetta pienestä takasta, joka tuo miellyttävää sekä energiatehokasta lisälämpöä asuntoon, mutta ei kuitenkaan dominoi tai lämmitä tilaa liikaa.

Salzburg S -varaavaan takkaan on saatavilla myös paljon lisävarusteita omien tarpeiden mukaan. Saat muun muassa tuunattua takkaasi oman näköiseksi keraamisilla edustoilla tai lasialustoilla. Lisäksi tulisijaan on saatavilla kuumalevy, jota voi hyödyntää ruoanlaitossa. Ruoan valmistuksen lisäksi se pitää ruuat tehokkaasti lämpimänä ja on hyödyllinen myös hauduttamisessa.

Malliin on saatavilla myös yhteensopiva halkotila, johon puut saadaan siististi varastoitua. Puut tuovat sisutukseen lisää rostisuutta ja kodikasta tunnelmaa. Lisäksi, kuten kaikki muutkin Nordpeisin varaavat takat, Salzburg S voidaan pinnoittaa esimerkiksi laatoilla ja maalata haluamallaan värillä useaan kertaan. Voit siis helposti luoda juuri sellaisen unelmiesi pikkutakan kuin olet aina haaveillut!

Kuvaus

Korkeus (mm) : 1120
Leveys (mm) : 600
Syvyys (mm) : 434
Hormiliitos : Päältä, Takaa, Sivusta
Paino : 360kg
Nimellisteho : 2,1kW
Polttopuiden max.pituus : 25cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 84%

Lämmönvarauskyky:
100% 3,9h jälkeen
50% 10.2h jälkeen
25% 15,6h jälkeen

Lisätiedot

Pintavaihtoehdot

ShapeStone Light

Mitat

1111 (kuumalevyn kanssa 1120) x 600 x 434 mm