Nordpeis Salzburg R

4 720,00 

Haluatko tehokkaan, kestävän ja ympäristöystävällisen lämmityslaitteen, joka myös näyttää hyvältä? Siinä tapauksessa Salzburg R on suunniteltu juuri sinulle. Varaava ydin vapauttaa miellyttävää lämpöä jopa 20 tunnin ajan viimeisestä pesällisestä. Lisäksi takan hyödyntämä katalysaattoriteknologia auttaa vähentämään päästöjä.

Tyylikäs muotoilu

Ei näkyviä saumoja, puhdas ilme ja piilotettu ilmanotto sokkelissa.
Luukun pinta-asennettu lasi. Suuri, pinta-asennettu luukun lasi lisää takan ylellistä ilmettä, minkä lisäksi se takaa loistavan näkymän liekkeihin.
Pitkäkestoista lämpöä. Ainutlaatuisen lämpöä varaavan PowerStone™-betoniytimen ansiosta takka vapauttaa lämpöä tasaisesti jopa 20 tunnin ajan viimeisen puiden lisäyksen jälkeen.
Ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Uusi katalysaattoriteknologia vähentää päästöjä entisestään.
Runsaasti vaihtoehtoja. Salzburg R on saatavana sekä korkeana että matalana mallina. Jos haluat tulipesän näkyvän hieman korkeammalta, voit valita takkaan lisävarusteena korotusosan. Saat takasta vieläkin persoonallisemman, kun päällystät sen vaikka kaakeleilla tai mosaiikkilaatoilla!

Kuvaus

Korkeus: 1800 mm, (+1): 2220 mm, (+B): 2000 mm
Syvyys: 630 mm
Hormiliitos: Päältä tai takaa
Paino sisältää tulipesän: 675 kg
Pintamateriaali: ShapeStone
Sisämateriaali: Powertstone™ Oliviinikivielementit
Nimellisteho: 2,1 kW
Lämpöenergia: 36,8 kWh
Polttopuiden max.pituus: 30 cm
Hyötysuhde: 65 %
Savukaasujen keskilämpötila: 195 °C
Turvaetäisyydet
Takana, säteilysuojalla: 30 mm
Takana, ilman säteilysuojaa: 200 mm
Sivuilla: 450 mm

Väri: Takka toimitetaan betonipinnoitettuna. Sen voi maalata tai pinnoittaa juuri sopivaksi omaan käyttöön haluamallaan värillä, tai jättää sellaiseksi. Usein kuvissa takat ovat pinnoitettu valkoisiksi.