Nordpeis Me Wall säteilysuojalla

3 080,00 

Nordpeis Me Wall on kaunis seinään kiinnitettävä puulämmitteinen kamiina. Sen ainutlaatuinen pyöreä muoto antaa huoneelle todella persoonallisen ilmeen. Sivulasien ansiosta liekit näkyvät monesta kulmasta.

 

 • Uniikki

  Me Wall seinällä on kuin elävä taulu.

 • Me Wall on ensimmäinen seinään kiinnitettävä kamiinamallimme. Säteilysuoja kuuluu tähän toimitukseen.

  Me Wall on ensimmäinen seinään kiinnitettävä puulämmitteinen kamiinamme. Koska kamiinassa on integroitu suojaseinä, sen voi kiinnittää suoraan tulenarasta materiaalista valmistettuun seinään.

 • Polttaa puhtaasti

  Kaikki takkamme ja kamiinamme polttavat puhtaasti. Tulisijan vaihtaminen moderniin puhtaasti polttavaan säästää sekä ympäristöä että rahaa.

 • Ilmahuuhtelu

  Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Puhdas ilma estää savukaasuja koskettamasta ja nokeamasta lasia. Se auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

 • Paloilman asennussarja

  Tässä tuotteessa on palamisilmaliitäntää varten oma liitäntäkohta. Nykyaikaisissa tiiviissä taloissa tulisijan riittävä ja ihanteellinen toiminta edellyttää paloilman syöttöä rakennuksen ulkopuolelta. Palamisilmaliitäntäsarja saatavissa lisävarusteena.

 

Kuvaus

Korkeus: 820 mm
Leveys: 820 mm
Syvyys (mm): 365 mm
Hyötysuhde (%): 79 %
Savukanavan mitat (mm): 150
Nimellisteho (kW): 5.8
Polttopuiden enimmäispituus: 37 cm
Paino sisältäen tulipesän (kg) : 93