Contura 590T Style

4 195,00 

Contura 590T Style on suositun 500-sarjan korkein kiertoilmatakka, jossa on lämpöä varaavat vuolukivikyljet ja -kansi!
Tulipesän alla on korkea puutila, jossa voit säilyttää polttopuita ja takkatarvikkeitasi. Puutilan ovi sisältyy hintaan. Paloilma on helposti säädettävissä luukun alapuolella sijaitsevasta säätimestä.
Vuolukivivuorauksen avulla saat erinomaisen lämmönvarauksen myös tulen sammuttua! Mikäli haluat maksimoida lämmönvarauksen, niin suosittelemme lämpimästi lämpömakasiinin 53kg (lisävaruste) hankkimista.

Contura 590T Style kiertoilmatakka sopii erinomaisesti suoralle seinälle tai kulmaan asennettuna. Keskelle huonetta takka sopii myös hyvin. Voit asentaa takkaan myös kääntölevyn niin saat käännettyä takan aina haluamaasi suuntaan!
Contura 590T on saatavilla mustalla tai harmaalla rungolla.

Miksi Contura?

  • Conturan muotoilu, tuotekehitys ja asennus Ruotsissa
  • Valurautaluukut: Takkojen luukkuun kohdistuu suuria lämmönvaihteluiden aiheuttamaa rasitusta. Valurautaluukku pitää muotonsa rasituksista huolimatta.
  • Korkea hyötysuhde: Conturan takoissa on markkinoiden korkeimpia hyötysuhteita. Contura täyttää vuonna 2022 voimaan astuvan ekosuunnitteludirektiivin päästövaatimukset.
  • Puhdaspalotekniikka: Oikein ohjattu palamisilma pitää takan lasit puhtaana, päästöt pienenä ja tehot isona.
  • Kiertoilmatoiminto: Takka imee viileää huoneilmaa rakenteisiinsa ja puhaltaa sen lämpimänä ulos välittömästi. Lämpöä ei tarvitse odottaa ja se leviää itsestään nopeasti laajalle alueelle.
  • Helppokäyttöisyys: Palamisilman säätö on helppoa yhdellä vivulla. Ulosvedettävät tuhkalaatikot tuovat käyttömukavuutta huomattavasti
  • Runsaasti lisävarusteita saatavana

Kuvaus

Korkeus (mm) : 1544
Leveys (mm) : 542
Syvyys (mm) : 463
Hormiliitos : Päältä, Takaa
Paino : 240kg
Teho : 3-7kW
Polttopuiden max.pituus : 33cm
Savukanavaliitäntä : Ø 150 mm
Palamisilmaliitäntä : Kyllä
Hyötysuhde : 80%