Nordpeis Uno 1

2 390,00 

Nordpeis Uno 1 on pilarijalalla varustettu kamiina, jonka skandinaavinen muotoilu on yhtä aikaa klassinen ja moderni. Uno 1 -kamiinassa on suuri lasiluukku ja sivulasit, mitkä antavat hyvän tulinäkyvyyden eri puolilta huonetta. Kamiinan luukussa on automaattinen lukitusjärjestelmä, joka lisää sekä turvallisuutta että mukavuutta. Uno 1 sopii niin kulmaan kuin suorallekin seinälle, päältäasennettavan teräspiipun avulla sen voi asentaa seisomaan vapaasti vaikka keskelle huonetta

 

 • Pilarimalli

  Uno 1 on pieni pilarijalallinen kamiina, joka sopii joka kotiin.

 • Poista tuhka helposti ja tehokkaasti

  Tuhkalaatikko voidaan valita lisävarusteeksi. Se on osa tulipesää käytön aikana. Kun tuhka on jäähtynyt, laatikko otetaan pois, tyhjennetään ja pannaan takaisin paikalleen.

 • Ilmahuuhtelu

  Lasiluukun yläreunassa olevasta kanavasta johdetaan sisään raikasta ilmaa, joka virtaa lasia pitkin tasaisesti alaspäin kuumaan tulipesään. Puhdas ilma estää savukaasuja koskettamasta ja nokeamasta lasia. Se auttaa myös hallitsemaan tulen voimakkuutta.

 • Polttaa puhtaasti

  Kaikki takkamme ja kamiinamme polttavat puhtaasti. Tulisijan vaihtaminen puhtaasti polttavaan säästää sekä ympäristöä että rahaa.

 • Paloilman asennussarja

  Tässä tuotteessa on palamisilmaliitäntää varten oma liitäntäkohta. Nykyaikaisissa tiiviissä taloissa tulisijan riittävä ja ihanteellinen toiminta edellyttää paloilman syöttöä rakennuksen ulkopuolelta. Palamisilmaliitäntäsarja saatavissa lisävarusteena.

 

Kuvaus

Korkeus: 1024 mm
Leveys: 436 mm
Syvyys (mm): 364 mm
Hyötysuhde (%): 82 %
Savukanavan mitat (mm): 150
Nimellisteho (kW): 4
Polttopuiden enimmäispituus: 30 cm
Paino sisältäen tulipesän (kg) : 84